ZAŠTITA GLAVE I LICA

Celokupna ponuda zaštitnog programa za glavu. Veliki asortiman zaštitnih naočala, kaciga, antifona, čepića za uši, kapa i sličnog. Maske i filtri za sve vrste poslova. Celokupni program od obrtnika do industrijskog korisnika.

Više >>>

ZAŠTITA DISAJNIH ORGANA

Celokupna ponuda zaštitnog programa za disajne organe. Vatrogasci, radnici u rudarskoj ili hemijskoj industriji, policija, ronioci i mnogi drugi – svi oni u svom radu svakodnevno zavise od nasih proizvoda

Više >>>

ZAŠTITA SLUHA

Celokupna ponuda zaštitnog programa za glavu. Veliki asortiman zaštitnih naočala, kaciga, antifona, čepića za uši, kapa i sličnog. Antifoni i čepići i za sve vrste poslova.

Više >>>

ZAŠTITNA I RADNA OBUĆA

Asortiman zaštitna i radna cipela koji prati zahteve svetskog tržišta. U ponudi se osim radnih cipela nalazi veliki izbor čizama, klompi, borosana i obuće posebne namene.

Više >>>

ZAŠTITNA RADNA ODEĆA

Izuzetno veliki asortiman radne odeće u svim kvalitetama i namenama. Za sve vrste poslova i za najzahtevnije uslove rada. Svi odevni predmeti pantalone, bluze, košulje, majice, kape, kratke pantalone, jakne, prsluci, tunike, utopljenja i slično.

Više >>>

PROTIVPADNA OPREMA

Osiguranje od pada i osiguranja rada na visini. Od užadi, kopči, uprtača, pojaseva i sličnog. Vertikalna i horizontalna učvršćenja ( penjalice, šine, sajle... ). Kompletni program atestiran i namenjen za profesionalnu upotrebu.

Više >>>

ZAŠTITNE RUKAVICE

Ponuda radnih rukavica za sve vrste poslova. Za sve delatnosti: građevinarstvo, bravarija, servisi, laboranti, prehrana i industrija. Napravljene od svih vrsta materijala po svetskim normama.

Više >>>

BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU

Opremanje saobraćajnica sa potrebnom signalizacijskom opremom je važan doprinos nesmetanom i bezbednom odvijanju saobraćaja. Sigurnost u saobraćaju se vidno poboljšava postavljanjem i održavanjem signalizacione opreme.

Više >>>

RONILAČKA OPREMA

Nudimo velik izbor odela, jenodelnih, dvodelnih odela za ronjenje, podvodni ribolov.Najbolje je za Vas da ne štedite vreme i novac i da sebi izaberete ribolovnu opremu, maske, disalice, peraje, rukavice i sve što vam treba da biste nesmetano uživali u lepotama morskih dubina.

ZAŠTITA OD IZLIVA TEČNOSTI

Koristiti odgovarajuću ambalažu radi izbegavanja kontaminacije okoline. Sprečiti dalje izlivanje ili prosipanje.

Više >>>